Push-In-verbinding breidt het brede assortiment van HARTING uit

Push-In-verbinding breidt het brede assortiment van HARTING uit Door: HARTING

Naast het wereldwijde megatrend van duurzaamheid pakt HARTING ook andere uitdagingen van haar klanten aan, zoals demografische veranderingen en het daarmee samenhangende tekort aan geschoolde arbeidskrachten. Daarom worden onze oplossingen altijd gekenmerkt door een efficiënte plug & play montage, die fouten elimineert door plug-in veiligheid te garanderen met behulp van codering. HARTING biedt de grootste verscheidenheid aan afsluittechnologieën op de markt. Met de Push-In technologie breiden we dit portfolio nu uit.

Tot en met 30% minder montagetijd voor installatie in het veld

De push-In-verbindingstechnologie is een verdere ontwikkeling van de veerdruk klem en breidt het programma van Han®-industriële connectoren uit met een extra methode voor aansluiting in het veld. De focus ligt op de snelle en ongecompliceerde montage van de connector met een consequente kwaliteit en robuustheid. Een grote selectie van insteekstukken uit het Han®-programma is beschikbaar. Deze biedt talrijke oplossingen voor verschillende vereisten van klanten.

Met de Push-in-verbindingstechnologie kunt u ook verschillende geleidervarianten monteren. De selectie varieert van geleiders met getwijnde draad tot geleiders met ferrules (geïsoleerd/niet-geïsoleerd) en massieve geleiders. De reeks geleiders is zo breed mogelijk, zodat deze flexibele afsluittechnologie in veel verschillende marktsegmenten kan worden toegepast.

Afsluitzijde van de Han-Modular® Push-In
Afsluitzijde van de Han-Modular® Push-In

 

Aansluitzijde van de Han-Modular® Push-In
Aansluitzijde - compatibel met identieke producten met andere afsluittechnologieën
 
 
 

Gemakkelijke hantering vanwege afsluiting zonder gereedschap

De uitbreiding van het Han®-programma met de Push-In-afsluittechnologie is de perfecte aanvulling voor snelle, flexibele werkmethoden in het veld.

Dankzij de montage zonder gereedschap zijn er geen verdere stappen meer nodig bij de voorbereiding van de montage. Dat bespaart tijd, middelen en kosten.

Servicen van een windturbine
Voor het servicen van een windturbine zijn slimme en gemakkelijke afsluitoplossingen vereist

Deze maken in beperkte installatieruimtes tevens de gemakkelijke hantering van componenten mogelijk, zoals bij het onderhoudswerk aan windturbines. Push-In-technologie is bij uitstek geschikt voor zones waarin veel flexibiliteit is vereist, zoals wanneer gereedschappen op machines worden verwisseld. Dat kan eenvoudig, snel en zonder de noodzaak voor gereedschappen worden uitgevoerd.

Uw voordelen in één oogopslag:

  • Tot en met 30% minder montagetijd door de geleider direct in te steken in de contactkamer
  • Gemakkelijke hantering vanwege afsluiting zonder gereedschap
  • Kostenbesparingen in vergelijking met optionele afsluittechnologieën
  • Maximale flexibiliteit - geschikt voor ferrules, getwijnde draden en massieve geleiders
  • Compatibel met identieke producten met andere afsluittechnologieën
Ervaar de nieuwe Push-In-afsluittechnologie