Registreer u nu voor de digitale editie van het D&E event!

Registreer u nu voor de digitale editie van het D&E event! Door: FHI

Op 17, 18 en 19 november vindt het Design Automation & Embedded Systems event (D&E) plaats, dit keer in digitale vorm. Tijdens dit event delen ontwikkelaars en toepassers hun kennis op het gebied van embedded systems en design automation. In drie dagen worden bezoekers door technische en interactieve webinars van de exposanten en plenaire sprekers bijgepraat over actuele thema’s.

Wat kunt u verwachten tijdens de webinar sessies van het D&E event?

Tijdens het D&E event zal u geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen, oplossingen en uitdagingen. De exposanten en plenaire sprekers zullen naast het geven van een presentatie gebruik maken van polls en call-to-actions om de sessies interactief en persoonlijker te maken. De chat geeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen en een contactmoment met de spreker te genereren.

Actuele trends en onderwerpen tijdens het D&E event zijn: Digitale transformatie, de uitdagingen en oplossingen van technisch productontwerp, beveiliging door Design voor IoT, embedded communicatie en IoT, succesvol integreren van RF / microgolfinhoud samen op dezelfde PCB. Bekijk hier alvast het programma.

Plenaire sprekers tijdens het D&E event zijn Arne Padmos,  Security Engineer en Patrick Fokke, managing director van Siemens.