Registreer u nu voor de digitale editie van het IT Infra event!

Registreer u nu voor de digitale editie van het IT Infra event! Door: FHI

Op 10, 11 en 12 november vindt het IT Infra event plaats, dit keer in digitale vorm. Door de huidige coronacrisis, zijn steeds meer mensen en bedrijven afhankelijk van de IT-wereld. De IT infrastructuur en datacenter wereld zijn belangrijker dan ooit tevoren. In drie dagen worden bezoekers door technische en interactieve webinars van de exposanten, keynote sprekers en door middel van een paneldiscussie bijgepraat over actuele thema’s.

Wat kunt u verwachten tijdens de webinar sessies van het IT Infra event?

Tijdens het IT Infra event zal u geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen in de data-industrie. De exposanten en keynote sprekers zullen naast het geven van een presentatie gebruik maken van polls en call-to-actions om de sessies interactief en persoonlijker te maken. De chat geeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen en een contactmoment met de spreker te genereren.

De technische en interactieve webinar-sessies worden verdeeld in drie tracks:

  • Continuïteit
  • Koeling & energie
  • Toekomst, 5G & cybersecurity

Als plenaire sprekers zullen Roel van de PasNedstack, Max Aerts, DENS en Willy Levering namens ISA Nederland een lezing geven. Over de inhoud hiervan zullen wij u in een volgende nieuwsbrief verder informeren. Daarnaast zal in een paneldiscussie worden ingegaan wat de impact van COVID-19 heeft op de data industrie.

Meer informatie over het definitieve programma ontvangt u spoedig. Klik hier om u in te schrijven voor een gratis bezoek aan het IT Infra event.

Het IT Infra event wordt mogelijk gemaakt door:

De reeds al aangemelde exposanten:

exposanten

Als door de exclusieve mediapartners van het IT Infra event:

Mediapartners

Graag tot ziens tijdens de digitale editie van het IT Infra event!