SAVE THE DATE! 10 – 12 november digitaal IT Infra event

SAVE THE DATE! 10 – 12 november digitaal IT Infra event Door: FHI

Reserveer 10 - 12 november alvast in uw agenda voor het digitale IT Infra event 2020! Tijdens deze unieke editie worden de bezoekers via een reeks interessante technisch inhoudelijke presentaties geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en technologie in de datacentermarkt. Daarnaast wordt het programma aangevuld met presentaties van keynote sprekers en gaan we het gesprek met elkaar aan in de paneldiscussie van BTG.

Let op, want u kunt een bijdrage leveren aan het programma! Als exposant krijgt u een unieke kans om uw potentiële doelgroep te bereiken via een eigen webinar in het collectieve event. Een digitaal event is een zeer geschikt alternatief voor het fysieke event. Bij eerdere events is gebleken dat een digitaal event veel nieuwe bezoekers trekt, die wellicht niet aanwezig zouden zijn bij een fysiek event.

In de 2e week van november wordt het event uitgezonden vanuit de FHI studio. Als exposant maakt u gratis gebruik van de opnameapparatuur. De programma-indeling met bijbehorende tracks volgen zo snel mogelijk.

Volgende week opent de inschrijving officieel. Geïnteresseerd in deelname? Houdt dan de website in de gaten of stuur ons een mail.

Graag tot ziens tijdens het digitale IT Infra event!