Save the date: de inschrijving voor D&E is open!

Save the date: de inschrijving voor D&E is open! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Bezoekers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor Design Automation & Embedded Systems Event (D&E)! Hét event voor ontwikkelaars en toepassers van embedded systems is dit jaar op 17 mei in het prachtige Evoluon in Eindhoven. Helemaal zonder restricties, dus we kunnen weer ouderwets netwerken met vakgenoten en potentiële klanten.


Tijdens het event delen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems (hardware én software) hun kennis over de laatste D&E-technologieën. In het lezingenprogramma besteden we aandacht aan specifieke thema’s. Specialisten zullen u uitgebreid bijpraten over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van embedded systemen en design automation.

Plenaire sprekers
Graag stellen wij onze plenaire sprekers aan u voor. Peer Kalk, Chief Electronics van Hydromotion vertelt over het ontwerp en de bijbehorende uitdagingen van de elektronische systemen waarmee de waterstofboot die hij met zijn studententeam bouwt, wordt bestuurd. Het programma wordt afgelopen door Ronald Heil, Cyber Security Expert bij KPMG. Hij snijdt een actueel thema aan: de beveiliging van embedded/IoT systemen tegen hackers en andere kwaadwillenden. Twee lezingen die u absoluut niet wilt missen!

Klik hier voor het volledige programma van D&E 2022.