Terugblik digitale Power Electronics event 2020

Terugblik digitale Power Electronics event 2020 Door: FHI

Vorige week was het zover...  Drie dagen lang heeft het digitale Power Electronics event plaats gevonden. We kijken met trots terug op dit bijzondere event, dat in korte tijd van een fysiek event omgebouwd is naar een digitaal event. Hiermee hebben we ook de aftrap mogen doen voor het allereerste digitale event dat gehouden werd bij FHI. Spannend was het, maar samen met de exposanten en bezoekers hebben we een heel mooi event met een sterk programma neer weten te zetten. Wel 500 bezoekers heeft het event getrokken, daarvoor dank aan alle betrokkenen. 
 
Interacties zijn online ook mogelijk
Interacties op gepaste afstand via een online platform zijn mogelijk, dat heeft het Power Electronics event bewezen. Het publiek werd via polls om hun mening gevraagd. Ook werd de vakkennis getest door verschillende vragen te stellen aan het publiek.
 
Daarnaast brachten onvoorziene omstandigheden enkele bijzondere situaties met zich mee. Zo verstoorde een lang razende ambulance voor een korte verstoring en waren we kort uit de lucht dankzij een stroomuitval. Hoe ironisch ook, blijkt maar weer dat we niet zonder power electronics kunnen.

Ruim 500 bezoekers bezochten het event
Tijdens het driedaagse Power Electronics Event vonden er 16 sessies plaats, waarbij ruim 500 bezoekers deelnamen aan de verschillende sessies. Dit zijn dus meer dan 30 bezoekers per sessie!

Met dank aan alle exposanten, sponsoren en mediapartners werd dit event, met technisch inhoudelijke en interessante lezingen, een succesvolle eerste digitale editie.