The next step in User Interfaces


De actuele technische mogelijkheden bieden kansen in ontwikkelingen. Om daarin succesvol te zijn, moet een volgende stap gezet worden bij het ontwerpen van User Interfaces. GBO gebruikt een werkwijze met een unieke combinatie van design en UI specialisten, die door interactie beleefd kan worden. De presentatie van GBO wordt door ervaren UI / UX ontwerpers gegeven. Door de interactie ook in de presentatie in te zetten, wordt u als toehoorder meegenomen in dit proces.

In de presentatie wordt zowel de herkomst (waar komen we vandaan?) als de toekomst (waar gaan we naar toe?) van User Interfaces centraal gesteld. Dat dit in de praktijk gewerkt heeft, blijkt uit de voorbeelden op de site van GBO.

Zo wordt een ontwikkeling voor Rioned, producent van rioolreinigingssystemen, aangehaald. Het projectteam heeft vanaf het begin met zowel creatieve als technische professionals samengewerkt aan de ontwikkeling van een control unit. Dat zorgde voor efficiency in het ontwikkelproces, een goede doorlooptijd en gebruiksvriendelijkheid.

Op de site worden ook Propeaq brillen aangehaald. Deze brillen reguleren en optimaliseren energie en persoonlijke prestaties door het gebruik van geïntegreerde (draagbare) lichttherapie. Het is een voorbeeld van samenwerking tussen teams, waarin de kwaliteiten van Propeaq (licht- en chronotherapie) gecombineerd konden worden met de turn-key projectaanpak van GBO.

Hier kunt u het volledige programma van het User Interface Design event bekijken. Op de site kunt u zich ook aanmelden voor een gratis bezoek.