Thermal engineering consultancy support

Thermal engineering consultancy support Door: Telerex Nederland B.V.

Naast de theoretische, thermische benadering beschikt Telerex over de faciliteiten voor het uitvoeren van thermische software simulaties, product engineering, prototyping tot en met massa productie en wereldwijde leveringen.

 

Deze analyses kunnen op het niveau van die, chip, PCB, systeem en machine worden gemaakt. Hiermee maken we een correct thermisch ontwerp, compleet met plaatsing van de vinnen, een correcte fin-afstand en vormgeving. In opvolging van deze analyses kunnen we tevens de eerste prototypes in ons thermisch laboratorium laten valideren, dit gebruikmakend van een windtunnel, IR camera’s, klimaatkamers en meer. Al deze factoren spelen mee in het uiteindelijke, thermische resultaat dat we zo goed en zo snel mogelijk willen bereiken.

We kunnen bogen op succesvolle thermische applicaties in de LED-markt, telecom, broadcasting, machinebouw, medische sector, krijgsmacht en luchtvaart. Intensieve co-engineering en samenwerking tussen Telerex en de klant leveren een tastbare, toegevoegde waarde voor ontwerpers.

 

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com