Tips voor embedded software engineers

nb4-3Een bezoek aan het D&E event is voor embedded software engineers een echte must. Op de kennismarkt kan de bezoeker met elkaar en met de exposanten in discussie gaan om met nieuwe inzichten naar huis te gaan. Tijdens het programma komen veel specifieke onderwerpen aan bod zoals Real-time Operating Systems, veilig verwijderen van data in flash media en het veilig communiceren over industrieel ethernet voor embedded systems.

Gerard Fianen van Indes IDS presenteert een RTOS methodologie die makkelijk geleerd en toegepast kan worden. Een methodologie die uiterst geschikt is voor safety-critical and high-reliability systems.

Tom Dohmen van Logic Technology gaat dieper in op het verwijderen van beveiligde data. Het RTOS en file system moeten er voor zorgen dat data veilig wordt verwijderd van het device. De spreker focust op de principes van flash data opslag en de verschillende beveiligingsmogelijkheden voor de meest populaire types of managed NAND flash and eMMC.

Kurt van Buul van Twincomm spreekt over het veilig communiceren over indudustrieel ethernet voor embedded systems. Zijn presentatie gaat over gedistribueerde safety communicatie via de bestaande netwerk topologie voor embedded systems. Hij focust op de theorie en bespreekt een praktijkvoorbeeld van van design tot certificatie.

Meld u aan voor een bezoek