Een top conferentie voor het 20-jarig jubileum


Kennis delen over omgevingstechnologie, kennis delen over het testen en engineeren van betrouwbare producten. Dat was 20 jaar geleden de hoofdreden om het platform op te richten. Met deze conferentie laat de vereniging zien nog altijd zeer veel waarde te hechten aan deze doelstelling. Iedereen is welkom en wordt volledig verzorgd. In het uitgebreide programma komen diverse gerenommeerde sprekers aan het woord (o.a. Jaap Haartsen en Wim de Ridder). Er worden totaal zo’n 150 personen verwacht bij Corpus in Leiden/Oegstgeest.

De oprichters zijn aanwezig maar er worden ook een hoop nieuwe gezichten verwacht. Hierdoor ontstaat een mooie gelegenheid om oude herinnering op te halen en nieuwe ideeen te vergaren. In het programma wordt ook stilgestaan bij het 20 jarig bestaan. De huidige voorzitter Harry Roossien (Plantronics) en Secretaris Jan Geerse (Airbus) kijken naar de ontwikkelingen van de afgelopen 20 jaar en de ontwikkeling van de vereniging.

De dag wordt afgesloten met een borrel en bezoekers hebben ook nog de mogelijkheid om een ‘Reis door de Mens’ te doen. Deze rondleiding mag tijdens een bezoek aan het schitterende Corpus niet ontbreken.

Meld u aan voor een bezoek.