Trends en applicaties bij OLED technologie


OLED lijkt the ‘big next thing’ in licht design te worden. Tijdens het LED Event legt Marcus Lippert van Ecomal Europe de bezoekers alles uit over OLED. Wat is het verschil tussen LED en OLED, hoe zit het met de levensduur en de helderheid van OLED, wat is van invloed op de prijs en hoe kan deze prijs naar beneneden? Bezoekers kunnen na deze presentatie zelf inschatten of OLED een interessante technologie is om toe te passen. Op de kennismarkt zijn diverse  OLED oplossingen te vinden.

Op de kennismarkt demonstreren veel exposanten de laatste mogelijkheden om producten te engineeren. Ook op het gebied van OLED technologie. Bezoekers die geintereseerd zijn in OLED Technologie zouden naast de stand van Ecomal ook de stand van Telerex moeten bezoeken.

Op de stand van Telerex worden de OLED displays van Winstar met AMOLED technologie gedemonstreerd. Bij AMOLED technologie worden de OLED pixels geïntegreerd in een TFT laag, waardoor een Active Matrix Light Emitting Diode display ontstaat met zeer constante helderheid, grote schakelsnelheid en laag stroomgebruik. Ideaal voor de toepassing in draagbare entertainment apparatuur zoals MP4 spelers, Smart Phones en Gaming Consoles.

Meld u aan voor een bezoek