Veel buitenlandse interesse voor Electronics & Applications

Veel buitenlandse interesse voor Electronics & Applications

Door: FHI, federatie van technologiebranches

De vakbeurs Electronics & Applications (E&A) wekt veel interesse bij potentiële exposanten vanuit het buitenland. De organisatie ontvangt tal van verzoeken om deel te kunnen nemen. Vanuit onze Zuiderburen waren er al diverse exposanten uit de ontwikkelhoek, maar nu melden zich ook partijen die naast elektronicaproductie breder actief zijn in de productietechniek. De nieuwe exposanten komen uit alle windrichtingen, van Europa tot ver daarbuiten.

E&A kenmerkt zich als een solide beurstitel met een rijke traditie in de industriële elektronica. Dat blijft niet onopgemerkt: Nederland is een interessante afzetmarkt en staat met zijn innovatieve karakter bovendien internationaal op de kaart. E&A is een uitgelezen platform om zichtbaar te zijn voor de gehele Nederlandse en Belgische elektronicamarkt.

Nieuwe exposanten zullen wellicht merken dat ook in Nederland zakendoen zijn eigen mores kent, waarbij E&A vooral een relatiebeurs is en veel contacten gegroeid zijn op basis van een jarenlange vertrouwensbasis. Het netwerk van de E&A-beurs is voor velen een kans om nieuwe en bestaande contacten te ontmoeten en de vakkennis op peil te houden.

De organisatie van E&A steekt iets anders in elkaar dan sommige bedrijven bij andere beurzen gewend zijn. Geïnteresseerde bedrijven worden op de deelnemerslijst geplaatst op het moment dat de organisatie het definitieve inschrijfformulier ontvangt. Op dit formulier wordt ook de voorkeur voor de standlocatie aangegeven, zodat met ieders wensen rekening kan worden gehouden. Alle inschrijvingen die voor 8 februari 2019 opgestuurd zijn, worden meegenomen in de verdeling van de beste plaatsen op de beursplattegrond van E&A 2019.

Heeft u vragen over deelname of ook interesse? Stuur een bericht naar een van de medewerkers van het E&A-projectteam.