Walhalla voor Machinebouwers – over 1 week


Over exact een week openen de deuren van de World of Technology & Science. Machinebouwers zullen zich tijdens de World of Technology & Science in het walhalla wanen. Industry 4.0, Industrial Internet of Things en robotica zijn hoofdthema’s bij Automation en Motion & Drives. Ook de World of Electronics biedt mogelijkheden aan machinebouwers om letterlijk het verschil te maken. Speciale aandacht is er op de beursvloer en tijdens de seminars voor besturingselektronica en vision systemen. Kwaliteit verhogen, productieproces versnellen?  Of nieuwe (draadloze) besturingsmogelijkheden en extra functionaliteiten? De seminars High Speed Vision Systemen en ‘Embedded System versus PLC’ laten met veel praktijkvoorbeelden de nieuwe mogelijkheden zien.

High Speed Vision Systemen
Steeds vaker worden high speed vision systemen ingezet om fouten te vinden, kwaliteit te controleren, te inspecteren en te analyseren en/of het productieproces te versnellen. De voordelen zijn snel te bedenken en de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar welke technologie is het meest geschikt en wat zijn de uitdagingen per technologie? Tijdens dit seminar worden de verschillende technologieën met elkaar vergeleken en stilgestaan bij de uitdagingen. Belangrijke uitdagingen zijn: benodigde infrastructuur, frames per second, data stream/processing en belichting. Bekijk hier het programma.

Embedded syteem of PLC
Besturingselektronica op maat ontwikkelen of toch kiezen voor een standaard oplossing? Tijdens dit seminar krijgen de bezoekers een goed beeld van de mogelijkheden en de afwegingen die gemaakt moeten worden. Door een embedded systeem toe te passen gaat er een wereld aan mogelijkheden open en het is ook vele gevallen goedkoper. Maar hoe zit het met de logistiek en de betrouwbaarheid? Het seminar wordt afgesloten met twee praktijkcases. Bekijk hier het programma.

Beide ochtendseminars zijn gratis te bezoeken. Aan het eind van de seminars vertellen de sprekers wat er te zien is op de beursvloer waar ze graag het gesprek aan gaan over concrete toepassingen. Bekijk hier het volledige seminaroverzicht. Meld u nu aan voor een bezoek.