Win een Oxboard op E&A


Bezoekers die van een uitdaging houden worden van harte uitgenodigd om in de entree van de beurs hun kunsten op een Oxboard te laten zien. Deze editie van E&A vindt plaats in hal 7 van de Jaarbeurs. Om bij hal 7 te komen, loopt u eerst door hal 8. Om u te ontzien van een extra wandelingetje kunt u gebruik maken van de Oxboard. Wanneer u aan het einde van hal 8 uw visitekaartje inlevert, maakt u ook nog eens kans op het winnen van een Oxboard, ontworpen door GBO.

Door middel van een loting wordt de winnaar op donderdagmiddag (laatste beursdag) rond 16.00 uur bepaald op de stand van GBO.

Al jarenlang is GBO innovatiepartner op het gebied van productontwikkeling van Ernie Hiemstra, de eigenaar en oprichter van onder andere Oxboard BV in Eindhoven. Een nieuwe manier van individueel transport, dat was het idee waarmee Ernie GBO benaderde: een soort Segway zonder stuur.

Na de uitvoering van een uitgebreid sourcing traject om de juiste partners te vinden op het hoogste kwaliteitsniveau, werd door het designteam gestart met het redesign van de kunststof kappen van het product.Het nieuwe design voldoet aan alle vooraf gestelde eisen; veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en een stoere & moderne uitstraling.

Het productdesign, de full engineering support en de complete productie en logistiek werd door GBO georganiseerd. Daarnaast werd op strategisch niveau meegedacht over aanvullende functionaliteiten en accessoires zoals een ophangbeugel, draagtas en een verbeterde laadcapaciteit.

Meld u aan voor de beurs en win een Oxboard. Houd tijdens de beursweek de social media van E&A in de gaten om te weten of u de winnaar van de gratis Oxboard bent.