WoTS-Badge: download app, PC software of gebruik de webpagina


1.400 bezoekers verzamelen het gadget WoTS-Badge op de beurs (nog een paar beschikbaar). Deze bezoeker kan direct een tekst of animatie programmeren. De gadgetontwikkelaars Eurocircuits en SallandElectronics hebben niets aan het toeval overgelaten. Er is een app voor Android en IOS (zoek op’ WoTS Badge’) en voor de PC is er software te downloaden en een webversie beschikbaar. Bezoekers die geen app hebben zijn op de beurs van harte welkom op de stand van Eurocircuits om de badge in stellen via de PC. Het downloaden van de app en PC software is al mogelijk.

Om een goed beeld te krijgen van de werking laat SallandElectronics in dit filmpje zien hoe de app werkt. Download de app via de Apple store of de Google play store. Zoek op WoTS Badge.

Voor het downloaden en het gebruiken van de PC software en de webapplicatie heeft Eurocircuits een blog geschreven.

Het gadget geeft ook aan hoe vol de batterij is. De batterij is initieel half vol en gaat ongeveer 4 uur mee. Mocht het gebeuren dat de batterij tijdens het beursbezoek leeg is, is het mogelijk deze snel op te laden. Würth Elektronik Nederland B.V. is het oplaadstation en geeft bezoekers de mogelijkheid om op verschillende manier het gadget te op te laden: Wireless, Powermodule, powerbank, harvesting en een paar “standaard” usb laadopties. Alleen de demonstratie is al een bezoek aan de stand waard.

Meld u aan voor een bezoek.