Veel te zien en te beleven op de kennismarkt


Bezoekers zullen zich in de pauzes niet vervelen. Op de kennismarkt staan in Nederland en België vele exposanten met de laatste innovaties. Daarnaast is op beide kennismarkten ook een LED Applicatieplein. Hier tonen bezoekers gratis welke LED applicatie zij afgelopen jaar ontwikkeld hebben. De ‘Blow’ zal met zijn drie meter breed en 14.000 lm in Den Bosch niet te missen zijn.

De lamp BLOW is een ontwerp van vormgever Joep Verheijen voor een project van B-TOO. De lamp komt onder het merk labelJOEP op de markt. Voor de technische uitwerking en engineering is er samen gewerkt met Studio Bert Govers en PicusLED. Qua vorm lijkt hij op een samenstelling van drie gloeilampen. Qua formaat gaat deze vergelijking compleet mank. Met een lichtopbrengst van 14.000 lm en een diameter van 3 meter moge dat dat duidelijk zijn.

Het unieke aan deze lamp is zijn formaat. Het armatuur is gezien zijn grootte en kostprijs bij uitstek geschikt voor de project markt. Waar volume versus prijs vrijwel altijd een probleem is. Hij past dan ook niet in ieders woonkamer. Het is een mooi, sfeerbepalend object in een entree of ontvangstruimte. De verlichte tubes zijn een halffabricaat voor een andere toepassing. Door ze te verwerken in een andere toepassing (lamp) ontstaat een verbreding van de afzetmarkt voor de betreffende producent van de tubes.

Technische gegevens:
14.000 lm
100 W3000 K 80 CRI
dimbaar

Concept en vormgeving: labelJOEP
Uitwerking LED systeem: PicusLED
Uitwerking 3D print onderdelen Studio Bert Govers

Bekijk hier het complete overzicht van armaturen. Het is nog mogelijk om zelf een armatuur aan te melden.

Meld u hier aan voor een gratis bezoek