Tijdens E&A informeert Schurter u over diverse nieuwe ontwikkelingen:

“Green Line” is de productcollectie van de componentendivisie van Schurter met als doel de huidige CO-voetafdruk te verkleinen en minder afhankelijk te worden van fossiele grondstoffen.
De op de markt reeds bekende Schurter producten 6100-3, 6100-4, 6102-3, 6102-5, 6600-3 en 6600-4 zijn IEC 60320 compatibele paneelconnectoren die nu ook uit bio-based kunststoffen verkregen kunnen worden. Meer weten? https://nl.schurter.com/nl/news/green-line

 

 

Het ontwikkelen van HMI’s is een technisch complexe aangelegenheid, die veel gespecialiseerde kennis en expertise vergt. Vereisten worden steeds strenger, terwijl de technologie zich in hoog tempo ontwikkelt. Bij het ontwerpen van PCAP touchscreens bepaalt een groot aantal keuzes het succes van een optimale functionaliteit, assemblage en integratie. Zowel voor het frontglas, de PCAP-sensor, het display als de optical bonding technologie zijn verschillende opties beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en beperkingen. Door voor al deze onderdelen de meest geschikte optie te selecteren is het mogelijk om een bedieningssysteem te ontwikkelen dat optimaal is afgestemd op het gebruik en de werking van de uiteindelijke toepassing. Meer weten: White Paper “Ontwikkeling van het perfecte HMI PCAP touchscreen”

 

De tijd is rijp voor slimme, intelligente connectoren. Schurter presenteert tijdens de beurs tevens de Smart Connector producten.
Ontdek waar en hoe onze Smart Connectors waarde kunnen toevoegen en u voordelen bieden. Dankzij de veilige integratie in uw apparatuur of systeemomgeving breidt u uw connectiviteitsmogelijkheden uit voor energiebeheer, procesvisualisatie, activabeheer, onderhoudscontrole en nog veel meer. Met de introductie van de Smart Products slaat Schurter een nieuwe weg in. De intelligente Smart Connectors zijn niet alleen elektronische componenten, maar maken deel uit van een uitgebreid, cloudgebaseerd softwaresysteem. Gebruikers hebben toegang tot hun Smart Products via het nieuwe Smart Ecosystem van Schurter. De clouddiensten zijn gratis en zijn zowel bij de DS11 als bij de DT31 bij de levering inbegrepen. Afhankelijk van de wensen van de klant biedt Schurter bovendien vier extra softwarepakketten met uitgebreide functies aan. Beide Smart Connectors zijn toegankelijk via de Smart Connector App. Meer weten? https://nl.schurter.com/nl/news/smart-products

Schurter kunt u bezoeken op stand 7E090.