Flow Optimized Control Using Sensors


De slimme integratie van sensoren, rekenkracht en regelklep in één instrument, wat geeft dit voor mogelijkheden en voordelen in het veld? De nieuwe ontwikkeling toegelicht.

De continue evoluerende technologieën om ons heen vraagt adaptatie van zowel mens als machine. Dagelijks profiteren consumenten van nieuwe technologieën en ontwikkeling.  Consumenten apparaten zijn buitengewoon gebruiksvriendelijke en eenvoudig in gebruik zonder de noodzaak voor diepgaande trainingen of extensieve kennis over de technologie welke zich afspeelt onder de motorkap.

Ook in de procesindustrie is deze evolutie zichtbaar. Wij bevinden ons in tijden van vergrijzing waarbij de ‘’nieuwe generatie’’ het hoofd moet kunnen bieden aan vergevorderde technologieën op het gebied van zowel sensoren, regelingen, communicatie als dataverwerking. Door gebruik te maken van bewezen sensor- (KROHNE) en regeltechnologie (SAMSON) in combinatie met Machine Learning (AI) zijn wij in staat te FOCUSsen op een nieuwe manier van control.

De Webinar biedt inzichten op de harmonieuze samenkomst van deze technologieën in combinatie met het gebruik van AI in de procesindustrie.

 

Door Juan Keuzenkamp, FOCUS-ON

 

Terug naar het programma