Waterstof connecties lekdicht en veilig onder alle omstandigheden

Waterstof is het kleinste molecuul op aarde en gaat bijna overal doorheen. Ondanks deze uitdagende eigenschap is het mogelijk om, zelfs bij hoge drukken en dynamische omstandigheden, lekdichte afdichtingen en connecties te realiseren.
Dit webinar gaat over het gebruik van diverse soorten koppelingen in waterstof toepassingen. De koppeling is in feite de connectie in al uw applicaties, zoals bijvoorbeeld toegepast in de automotive industrie, chemie, petrochemie, het toekomstige gasnetwerk en alle andere initiatieven waar waterstofuitdaging wordt aangegaan.

Nico Dissel, Sales Engineer, trainer en de waterstof specialist van Swagelok Nederland deelt zijn kennis en gaat onder andere in op hoe verschillende connecties tot 1500 bar kunnen worden toegepast. Een betrouwbare koppeling die eenvoudig te monteren is en zorgt dat uw kosten beheersbaar blijven. Het gaat over de optimale lekdichtheid, uitleg over installatiemogelijkheden, het testen hiervan en ook over hoe verbindingen reageren op trillingen.

Kortom een webinar met praktische informatie over koppelingen en tips voor het bevorderen van de betrouwbaarheid én veiligheid rondom het gebruik van de verschillende producten in al uw waterstof toepassingen.

Nico Dissel
Swagelok Nederland

Terug naar het programma