Industrial Ethernet Event


Ethernet is het meest succesvolle protocol ooit! Zowel thuis, als op kantoor en in de fabriek maken mensen gebruik van Ethernet. Iedereen kent Ethernet! Het krachtige protocol dat is bedacht in de jaren zeventig / tachtig van de vorige eeuw. Tot nu toe heeft het Ethernet nog geen enkele grootte modificatie ondergaan.

Op dit moment werken productiebedrijven aan een digitale transformatie. Bewegingen zoals Industrie 4.0 en Industrial IoT wakkeren deze transformatie alleen maar verder aan. Maar deze digitale transformatie stelt hogere eisen aan het Ethernet. Een modificatie van Ethernet is noodzakelijk. Mag dat overigens ook naar veertig jaar!

Industrial Ethernet maakt communicatie tussen alle lagen van de automatisering piramiden mogelijk tot aan de sensor. Een juiste integratie betekend een voorsprong op collega bedrijven binnen de branche. Vernieuwingen zijn er wel degelijk. Graag bespreken we deze met u op dinsdag 26 maart 2019 tijdens het collectieve Industrial Ethernet consult in De Basiliek in Veenendaal.

Eindgebruikers bezoeken het event gratis. Bezoek de website voor het programma en voor bezoekersregistratie: https://fhi.nl/industrialethernet/