5G

Hier komt de informatie over wat 5G precies betekent in de industrie.

Korte, inhoudelijke introductie tekst over het specifieke thema. Belangrijkste key-words mbt dit onderwerp. (belangrijk voor Google). Jaarlijks actualiseren om relevant te blijven.

Aangeven dat men zich kan aanmelden voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven over informatie en actuele events.

Link naar deze kennisbank kan standaard opgenomen worden in (evenementen) nieuwsbrieven over dit thema.

 

 


 

Artikelen

5G in de Industrie
5G is een veelbesproken onderwerp de laatste jaren en is niet altijd positief belicht. Zo zijn onder andere de politieke problemen en de gezondheidsrisico’s het onderwerp van gesprek. Buiten de negatieve publiciteit zal de consument vooral voordelen ervaren, maar het échte verschil zal 5G maken binnen de industrie. Lees verder

 

Per artikel 1 tot 2 regels tekst met inhoudelijke toelichting. Op deze wijze wordt de info vindbaar via FHI zoek-optie. Toelichting met belangrijkste buzz-words is ook belangrijk voor Google.  Deze toelichting geldt ook voor alle andere items in op de kennispagina.

NB: vooralsnog alle linkjes openen in new window, zodat de bezoeker altijd snel terug kan gaan naar de kennisbank. Overleggen met Rick van Indicia in hoeverre het belangrijk is om per pagina weer een link terug te maken naar de kennisbank ivm versterken google vindbaarheid.


Interviews

 


 

Events

5G in de Industrie online kennisevent
Het 5G in de Industrie online kennisevent vond plaats op dinsdag 29 september 2020. Tijdens dit unieke digitale event werden toehoorders geïnformeerd over de praktische toepasbaarheid en mogelijkheden van 5G in de Industrie.