Aansluiten & cashen: hoe jij direct geld kunt verdienen met jouw eigen IoT-oplossing

Aansluiten & cashen: hoe jij direct geld kunt verdienen met jouw eigen IoT-oplossing Door: MCS

In plaats van te betalen voor (LoRa) connectiviteit, ga je er nu juist geld mee verdienen. Met een Kerlink Helium hotspot draag je bij aan het wereldwijde The People’s Network; ’s werelds eerste peer-to-peer LoRa-netwerk. Voor deze bijdrage word je beloond met HNT crypto. En daar pluk jij direct de vruchten van! Deze HNT coins zijn namelijk geld waard; met de huidige koers verdien je ongeveer € 60 p/maand voor jouw HNT crypto coins. Deze kans laat je toch niet liggen?

Maar MCS gaat nog een stap verder. Hoewel de hotspot zelf al een ‘moneymaker’ is, maak je er juist optimaal gebruik van als je de hotspot inzet voor een IoT-oplossing. Zonder tussenkomst van publiek LoRa of LoRaWAN Netwerk Server (LNS) leveranciers.

Helium klimaatmonitoring starterspakket

Om het een gegarandeerd succes voor jou te maken, hebben wij een starterspakket samengesteld. De Helium klimaatmonitoring-oplossing. Deze bevat alles wat je nodig hebt om de meest gewilde IoT-oplossing eenvoudig op te zetten. Met dit starterspakket start je direct met geld verdienen. En ervaar je alle voordelen van de Kerlink Helium hotspot.

Met deze kant-en-klare oplossing wordt jouw data gevisualiseerd, zodat je in een dashboard altijd je CO2, temperatuur en luchtvochtigheid ziet. Met deze gegevens weet je of jouw ruimte goed is geventileerd. En ventilatie is één van de 4 belangrijke richtlijnen om Covid19 onder controle te houden.

De inhoud van het starterspakket

  • 1x Kerlink Helium compatible Hotspot iFemtocell Evolution
  • 1x 6dBi LoRa-antenne voor montage buiten op het dak voor de allerbeste dekking
  • 1 x Elsys CO2 Lite sensor incl. 2 batterijen
  • Alles voorbereid en gepre-staged voor The People’s Network en het dashboard, zodat het meteen werkt.

Klik hier voor een voorbeeld van wat je kunt verwachten.

Een extra cadeau voor de snelle beslissers (OP=OP)

Als je deze jubileumactie nu bestelt, ontvang je tijdelijk een heerlijke fles bubbels cadeau. Zo deel je extra mee in de feestvreugde! Deze jubileumactie is geldig tot en met 31 maart 2022 en zolang de voorraad strekt (OP=OP).

Meer weten

Ben je geïnteresseerd in een werkende klimaatoplossing via Helium? Of heb je nog vragen over deze nieuwe LoRa-techniek? Neem contact met ons op. We helpen je graag om samen te kijken naar de beste Smart Building-oplossing voor jouw organisatie.