Ad Kaandorp

Ad Kaandorp

Door: FHI Digitaal

De Vereniging Leveranciers van Weeginstrumenten ontving op 10 april 2017 het trieste bericht dat één van de founding fathers is overleden: Ad Kaandorp.

Vanuit de onderneming, ESC Nederland, was de heer Kaandorp vanaf het begin betrokken bij de VLW. Sterker nog, hij heeft geen vergadering gemist. Op 28 maart 2017 vond de meest recente vergadering plaats en toen is hij formeel afgetreden als penningmeester. Als betrokken mens en lid had hij , ondanks zijn leeftijd, deze functie op 26 november 2014 op zich genomen en gewetensvol uitgevoerd.

De nadrukkelijke aanwezigheid in de vergaderingen, de fijne neus voor details en hoofdzaken en de aimabele persoonlijkheid maakten Ad Kaandorp een voorman van de vereniging. Hij was niet alleen scherp op de financiën. De voormalige penningmeester keek ook met wijsheid naar de activiteiten van de VLW, Agentschap Telecom, NMi en het Ministerie van Economische Zaken.

Zijn korte en krachtige analyses konden iedere keer rekenen op zowel vermaak als grondig respect. Met het neerleggen van zijn functie binnen de VLW had hij tijdens de laatst vergadering al formeel afscheid genomen van de vereniging.

Met grote pijn in het hart stelt het bestuur van de VLW nu vast, dat we ook in de persoonlijke zin afscheid van Ad Kaandorp hebben genomen. Hij wordt zeer gemist. Zowel aan zijn familie als aan ESC Europe betuigen wij ons medeleven.

 

 

De gedenkpagina en rouwkaart vindt u hier.