Bekijk vooraf uw beursroute


Plattegrond in WoTSappBereid uw beursroute alvast voor door de beursplattegrond met het exposantenoverzicht te bekijken. De indeling van de beursplattegrond van World of Technology & Science staat zowel op de site als in de WoTSApp. U kunt de app downloaden via Apple store en zoeken op ‘WoTS app’. In de Google/Android store zoekt u op ‘WoTS 2016’.

Door vooraf een kijkje te nemen en te oriënteren gaat u goed voorbereid op pad en wordt uw beursbezoek effectiever en efficiënter. Om u een beetje op weg te helpen: als bezoeker aan de World of Automation kunt u de entree van hal 8 gebruiken voor Process Automation. Bezoekers van Factory Automation kunnen gebruik maken van de entree van hal 10. Hierdoor staat u direct tussen de exposanten van World of Automation en van World of Motion & Drives.

De vier werelden van de beurs zijn verdeeld over de vijf beurshallen en voorzien van een eigen entree. De World of Laboratory bereikt u door zowel via de eigen entree van hal 7 als via de entree in hal 8. De exposanten van World of Electronics staan gezamenlijk in hal 9. In en rondom de Jaarbeurs wordt door middel van de logo’s van deze werelden duidelijk aangegeven in welke hal u voor uw beursbezoek moet zijn.

Na uw beursbezoek aan WoTS kunt u ook nog doorlopen naar hal 12 waar de beurs Industrial Processing plaats vindt. Opnieuw registreren voor een beursbezoek is niet nodig. Met uw WoTS-badge heeft u ook gratis toegang tot de vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie.

Check voor uw vertrek, in verband met werkzaamheden, de route naar en de parkeergelegenheid bij de Jaarbeurs.