Bezoek de ICT Group Smart Industry Summit - 21 juni 2023

Bezoek de ICT Group Smart Industry Summit - 21 juni 2023 Door: ICT Group

ICT Group organiseert op 21 juni 2023 de ICT Group Smart Industry Summit. Het belooft een inspirerende middag en avond te worden waarin digitale transformatie in Industriële Automatisering  centraal staat. U kunt deze dag deelnemen aan inspiratiesessies en we presenteren samen met onze klanten diverse cases en praktijkvoorbeelden. Met trots kondigen wij een aantal nieuwe sprekers aan.

We starten de dag met trendwatcher, futurist en internationaal keynote spreker Richard van Hooijdonk. Met zijn internationale onderzoeksteam onderzoekt hij vele trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality.

Tom Ploeger van DSM komt vertellen hoe DSM een wereldwijde harmonisatie van hun OT-systemen heeft aangepakt, waarbij alle fabrieken over dezelfde AI-tools beschikken. Robin Kobesen, Innovation Manager Smart Operations bij COSUN, en Mark Eijkenboom, Business Consultant ICT Group, gaan in op het Smart Operations Program om data om te zetten naar inzichten, de meest complexe stap van de digitale transformatie. Verder ontvangen wij Marijn Grevink, Program Manager Digital Operations van Mars. Hij laat zijn licht schijnen op de organisatie en uitvoering van de ‘Dark Factory’. En de klantcase MARIN’s Zero Emissions Lab (ZEL) laat zien hoe MARIN met Raster, onderdeel van de ICT Group, de veiligheidsbesturing en de procesautomatisering van het ZEL heeft aangepakt met soms onbekende of gaandeweg veranderende eisen. Robèrt Theune van ForFarmers Group vertelt welke data journey zij hebben afgelegd met datagedreven werken als basis voor hun digitale transformatie.

Binnenkort maken we de laatste sprekers bekend. Het programma start om 14 uur (inloop vanaf 13:15) en om 18 uur sluiten we af met een heerlijke BBQ en netwerkborrel.

Wij zien u graag op 21 juni in Utrecht. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: https://www.ict.eu/nl/evenementen/ict-group-smart-industry-summit