Breedbanduitbreiding - de basis voor digitalisering

Breedbanduitbreiding - de basis voor digitalisering Door: Helukabel B.V.

Met glasvezelkabel kunnen grote hoeveelheden gegevens sneller worden overgebracht en geladen. High performance breedbandnetwerken zijn dé voorwaarde voor economische groei en zijn nu relevant voor veel toepassingen en gebieden van het dagelijks leven. Bovendien is breedbandinternet een belangrijke vestigingsfactor voor bedrijven geworden - het maakt regio's aantrekkelijk omdat informatie en kennis sneller kunnen worden uitgewisseld.

De HELUCOM®-glasvezelkabels van Helukabel bieden hoge transmissiesnelheden, lage demping, geen elektromagnetische problemen, kleine afmetingen en een laag gewicht. Tegelijkertijd zijn HELUCOM®-kabels net zo robuust als de bekende koperkabels en worden ze vervaardigd volgens de normen en voorschriften van DIN VDE 0888.

Bij glasvezelnetwerken is naast de glasvezelkabel ook de verbindingstechniek van essentieel belang. Het gebruik van fiber pigtails, verbindingskabels, stekkers, koppelingen, splice boxes en junction boxes maakt optische transmissielijnen compleet. Lees hier het hele artikel op de site van Helukabel of bekijk de HELUCOM producten met behulp van de Productfinder.