Bronkhorst Flowmeters / regelaars met CANopen®-interface

Bronkhorst Flowmeters / regelaars met CANopen®-interface Door: Bronkhorst Nederland

Bronkhorst High-Tech kondigt de beschikbaarheid aan van een CANopen-veldbusinterface voor haar flowmeters en regelaars voor gassen en vloeistoffen, evenals op de digitale drukregelaars.
CANopen stelt system-integrators in staat om te werken met een hoog niveau van maatwerk en optimalisatie in een bepaalde toepassing, om zo de best mogelijke communicatieprestaties te bereiken. De veldbus maakt cyclische communicatie met 1 Mbit/s mogelijk met maximaal 127 knooppunten in een netwerksegment. Net als DeviceNet is het CANopen-protocol gebaseerd op CAN. Voor de gebruiker betekent dit dat de basiscommunicatiemogelijkheden en de busaansluitingen sterk op elkaar lijken.
Bronkhorst heeft jarenlange ervaring met veldbuscommunicatie. Met het "multi-bus"-concept biedt het klanten een uitgebreide keuze uit zeven veldbusinterfacemogelijkheden. Het brede scala aan digitale meet- en regelapparatuur wordt in veel verschillende markten toegepast, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de chemische industrie, gas- en vloeistofanalyse-apparatuur, glas- en gereedschapscoating-processen, het testen van brandstofcellen voor de automobielindustrie en in machines voor de productie van elektronische chips, LED-verlichting en zonnecellen.