CC Nederland is vanaf nu dé distributeur van ICOTEK in Nederland

CC Nederland is vanaf nu dé distributeur van ICOTEK in Nederland Door: CC Nederland B.V.

CC Nederland B.V. levert elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Het gaat in alle gevallen om kwalitatieve producten van gerenommeerde fabrikanten, zoals: ILINOX, ILME, WERMA, IDEC-APEM, AKYTEC, TEXELCO en ELMEKO. Voor meer informatie over deze merken kunt u op de desbetreffende naam klikken. Sinds kort mogen wij het merk ICOTEK verwelkomen in ons assortiment en daar zijn we als CC Nederland heel trots op! 

ICOTEK is al dan meer dan 20 jaar succesvol met innovatieve systemen voor kabelinvoer en EMC-kabelafscherming. ’s Werelds meest toonaangevende fabrikanten uit verschillende industrieën vertrouwen op de knowhow en innovatieve kracht van ICOTEK. De producten van ICOTEK worden gekenmerkt door hun flexibiliteit en modulaire opbouw.

Het gepatenteerde ICOTEK-kabeldoorvoersysteem is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voorbeelden zijn modulaire kabeldoorvoer frames, deelbare kabelwartels en doorvoerplaten met membraamsluiting. Met de verschillende frames en doorvoertulen kun je kabels, slangen en leidingen tot een diameter van 68 mm passend klemmen. De kabels die worden doorgevoerd kunnen dankzij het ICOTEK-systeem tot IP68 worden afgedicht.

De EMC-afscherming van ICOTEK zijn ideaal voor het afschermen van meetapparatuur, besturingssystemen en motorkabels. Dankzij het grote oppervlakte van de innovatieve klemmen biedt ICOTEK de beste EMC afscherming op de markt. Naast het kabeldoorvoersysteem en de EMC-afscherming zijn er ook diverse oplossingen voor trekontlasting leverbaar. Dit kan eventueel in combinatie met het kabeldoorvoersysteem of met kabelrupsen, conform norm EN 62444.

Wilt u een toepassing van ICOTEK eerst testen? Dat is geen enkel probleem. Via deze link vraagt u gemakkelijk en snel een gratis sample aan, die wij u direct toesturen.

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag verder en staan ook op de beursvloer voor u klaar! U kunt de producten natuurlijk ook direct online bestellen op onze webshop.