De nieuwe KEL-DPZ-CLICK: kabeldoorvoer in 5 seconden

De nieuwe KEL-DPZ-CLICK: kabeldoorvoer in 5 seconden Door: CC Nederland B.V.

De KEL-DPZ-CLICK van ICOTEK is verkrijgbaar voor de standaard metrische uitsparingen M25, M32, M40, M50 en M63. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen tot 78 kabels door één uitsparing worden geleid. Hiermee biedt de KEL-DPZ-CLICK uiterst ruimtebesparende en compacte kabeldoorvoer.

Kabeldoorvoerplaat met dubbele montagemogelijkheid

Met de compacte, vlakke en hybride KEL-DPZ-CLICK-producten kunnen kabels in schakelkastbehuizingen, systemen en machines zonder stekkers worden geleid. Afhankelijk van het installatietype beschikt de KEL-DPZ-CLICK over de gecertificeerde beschermingsklassen IP65, IP66 en IP68, RINA, HL3, ECOLAB en nog veel meer. Bovendien heeft de nieuwe kabeldoorvoerplaat twee verschillende montagemogelijkheden. Zo kan de KEL-DPZ-CLICK worden bevestigd met een contramoer (wanddikte tot 11mm) of door hem vast te klikken (wanddikte 1 - 2,5mm).

Indien wordt gekozen voor de installatie door vastklikken kunnen de CLICK-systemen vanaf de voorzijde worden geïnstalleerd zonder dat de kabeldoorvoer vanaf de achterzijde hoeft te worden vastgezet. Het installatietype kan door de gebruiker zelf worden bepaald, in overeenstemming met de vereiste IP-beschermingsklasse. Met het nieuwe CLICK-systeem kunnen op elk moment eenvoudig aanpassings- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Met de klikmontage is het mogelijk om in slechts 5 seconden een goede kabeldoorvoer te realiseren.

Vragen

Heb je nog vragen over de nieuwe KEL-DPZ-CLICK? Voor persoonlijk advies staan de experts van CC Nederland altijd voor je klaar! Stuur een mail of bel ons en we helpen je graag verder.