Dit zijn ze: de eerste mini-schakelaars met ingebouwde weerstanden

Dit zijn ze: de eerste mini-schakelaars met ingebouwde weerstanden Door: Panasonic Industry Benelux

Slimme toepassingen zitten ‘m niet altijd in de nieuwste technologie. Veel meer dan dat is het een kwestie van goed luisteren naar waar een klant behoefte aan heeft. Om vervolgens, met die kennis, goed te kijken naar een bestaand product en je af te vragen: wat kunnen we daar nog aan verbeteren?

Hoe dat uitpakt, blijkt uit onze nieuwste generatie mini-schakelaars. Als eerste ter wereld zijn die voorzien van twee interne weerstanden, wat de risico’s op fouten en defecten verkleint en daarmee de veiligheid vergroot. Zelf extern weerstanden toevoegen aan een schakelaar? Die tijd kun je je besparen. In plaats daarvan profiteer je van een uiterst compacte en  waterdichte alles-in-een-toepassing, die bovendien zorgt voor een geruisloze verbinding.

Sneller en veelzijdiger toe te passen, makkelijker in gebruik. Lees snel verder over de features van onze nieuwste schakelaars en vraag naar het maatwerk voor jullie organisatie. Een andere hevel op de schakelaar? Een specifieke kabellengte of een schakelaar inclusief connector? Je gebruikt onze nieuwste generatie mini-schakelaars zoals jij dat wilt.

Team Panasonic Industry

Meer veiligheid binnen een paar millimeter

Sommige producten zijn in hun toepassing zó vanzelfsprekend, je zou haast vergeten dat juist daar nog een wereld te winnen valt. Toch is het precies dat wat is gebeurd met onze mini-schakelaars. Ze zijn compact en robuust. En vooral veelzijdig inzetbaar, zeker nu in de behuizing twee weerstanden zijn toegevoegd.

Ruimtebesparend en betrouwbaar

Eerder voorzagen we onze mini-schakelaars al van een zogenaamde fork terminal, wat solderen van bedrading overbodig maakt. Nu, met de nieuwste uitvoering, is ook het zelf toevoegen van weerstanden verleden tijd. Dat scheelt qua hoeveelheid componenten, bespaart ruimte op de printplaat en draagt dankzij de montage ín de behuizing bij aan een betrouwbaarder systeem.

Innovatie voor automotive

Ontwikkelingen zoals elektrificatie en zelfrijdende auto’s verhogen de veiligheidsstandaarden in de automotive-industrie. Het is dan ook in zo’n sector, waar onze nieuwste mini-schakelaars zich met hun ingebouwde weerstanden doen gelden. Immers, naast de twee vertrouwde signalen van een schakelaar – ‘aan’ of ‘uit’ – komen er nu twee signalen bij, die bij een defect direct uitsluitsel geven op de vraag of er sprake is van draadbreuk of kortsluiting. Zo wordt de analyse vereenvoudigd. En nemen de mogelijkheden voor extra veiligheid toe.

Volledig waterdicht

De omvang van onze mini-schakelaars is niet meer dan millimeterwerk. Dat maakt ze haast overal inpasbaar. En dat in vrijwel elke omgeving, dankzij hun volledig waterdichte behuizing. Vandaar het turquoise bovendeel, waarmee we aangeven dat deze schakelaars voldoen aan de IP67-standaard.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze nieuwste mini-schakelaars? Neem contact op voor NL:  Ivo van Erp (ivo.vanerp@eu.panasonic.com), Martijn Droog (martijn.droog@eu.panasonic.com) of voor BE: Luc Aalders (luc.aalders@eu.panasonic.com) 

Bellen kan uiteraard ook: +31-(0)499-37 27 27.

 

website: https://industry.panasonic.eu/components/switches?utm_source=blog&utm_medium=social&utm_campaign=44218