Energie en data voor de transformatie van mobiliteit Bezoek HELUKABEL op eMove360° Europe 2022 van 5 tot 7 oktober in Berlijn!

Energie en data voor de transformatie van mobiliteit  Bezoek HELUKABEL op eMove360° Europe 2022 van 5 tot 7 oktober in Berlijn! Door: Helukabel B.V.

Op eMove360° Europe 2022 (5-7 oktober, Berlijn, Duitsland) presenteert de HELUKABEL Group haar expertise op het gebied van elektromobiliteit. In hal 27 op stand 511 presenteren we complete oplossingen voor laadinfrastructuur, duurzaam lokaal openbaar vervoer, efficiënte energiedistributie en meer.

Als toonaangevende internationale leverancier van elektrische verbindingstechnologie heeft HELUKABEL uitgebreide ervaring en knowhow op het gebied van e-mobiliteit. Als Europees marktleider voor AC-laadkabels en partner van tal van gerenommeerde fabrikanten presenteren we op eMove360° Europe bijvoorbeeld de HELUPOWER CHARGE-serie. Deze kabels kunnen worden gebruikt voor het opladen van elektrische voertuigen, zowel op openbare stations als in particuliere huishoudens. Om een betrouwbaar laadproces te garanderen, zijn ze ontworpen om extreem robuust en zeer slijtvast te zijn, evenals olie- en UV-bestendig.

HELUKABEL levert ook maatwerkoplossingen, waaronder maatwerk aansluittechniek voor de stroomvoorziening van ov-systemen. Voorbeelden hiervan zijn stroomkabels voor stroomafnemers, hoogfrequente kabels voor inductieve laadsystemen of glasvezelkabels (FOC). We leveren ook hybride kabels die verschillende functies combineren met energie- en gegevensoverdracht. With this, HELUKABEL contributes to the reliable and efficient power and information supply of electrically powered vehicles around the globe, from e-bikes and passenger cars to buses, trains and even ships.

HELUKABEL is europees marktleider voor AC laadkabels en partner van tal van gerenommeerde fabrikanten. Bron: HELUKABEL
 
Meer weten? Bezoek ons dan op eMove360° Europe 2022!Ook de moeite waard is onze nieuwe e-mobiliteitscatalogus, die u hier kunt downloaden: E-mobiliteitscatalogus

HELUKABEL is ook exposant op de WoTS beurs, bezoek ons in hal 11, Motion & Drives, stand B.006.