F103 Flow logger / Totaliser

F103 Flow logger / Totaliser Door: Duranmatic

De veelzijdige F103 Flow Totalizer is uw beste keuze voor flowbewakingstoepassingen. De robuuste constructie en het unieke plug-and-play-ontwerp maken de F103 de perfecte flowlogger voor vloeistof- en gasstroommetingen in klasse I, divisie 2 gevaarlijke gebieden.

Het display toont het debiet en de totalen.
Een huidig ​​dag totaal en 15 historische (vorige) dag totalen kunnen worden ingeschakeld in het instellingenmenu om te worden weergegeven op het hoofddisplay. Technische eenheden op het scherm kunnen eenvoudig worden geconfigureerd vanuit een uitgebreid menu.
De (externe) flow- / datalogging is optioneel beschikbaar en vervangt, indien gekozen, de standaardtotalen van 15 historische (vorige) dagen.
Elk logboek bevat het debiet, totaal, geaccumuleerd totaal, tijdstempel en lognummer. Het logboek kan worden gedownload als .csv-bestand met de gratis softwaretool.

Toepassing: De F103 is perfect geschikt voor nieuwe installaties en ter vervanging van bestaande stroomanalysatoren bij vloeistof- en gasstroommetingstoepassingen in Klasse I, Divisie 2 gevaarlijke gebieden.

https://www.duranmatic.nl/nl/f103-flow-logger-totaliser.html