Gezamenlijk beursproject gericht op machinebouw


Veel exposanten van de World of Automation zijn dagelijks bezig om machinebouwers en andere productiebedrijven te helpen met de automatisering. Veel bedrijven verbeteren zo hun concurrentiepositie in de markt en vernieuwen of vergroten juist hun aandeel. In een eerste brainstormsessie met exposanten is ervoor gekozen om op de WoTS-beurs een seminarprogramma met externe sprekers te organiseren gevolgd door een demo–tour langs exposanten. De werktitel van het gezamenlijke beursproject is ‘Geld verdienen met machinebouw‘.

Op dinsdag 13 maart is er bij FHI in Leusden een vergadering gepland om dit project concreter te maken. Welke inspirerende sprekers hebben een goed verhaal in dit thema? Wat zijn de trends? Maar ook; wat is er ook nu al beschikbaar aan technologie en oplossingen? Exposanten van de World of Automation hebben een breed profiel. Geld verdienen in de machinebouw kan op vele manieren. Denk aan voorspelbaar onderhoud te starten, opsteltijden te reduceren, data analyse, op afstand service verlenen en via dashboards en remote schakelen. Welke oplossingen kunnen de bezoekers verwachten? Door het volgen van een demonstratietour op de beursvloer krijgt de machinebouwer nieuwe ideeën en tips voor zijn problemen.

Voor de promotie vooraf is het goed om het project alvast te stroomlijnen met de deelnemers. Dat gaan we op 13 maart doen. Heeft u interesse om mee te doen? Laat het ons weten en stuur een mail naar Petra Kortenoeven.