Houd lasermarkeren veilig met de juiste filters

Houd lasermarkeren veilig met de juiste filters Door: Panasonic Industry
Houd lasermarkeren veilig met de juiste filters

Een schone en veilige werkomgeving staat voorop. Altijd; #PeopleBeforeProducts geldt wat ons betreft in elke situatie. Zo ook voor wie werkt met een lasermarkeersysteem. De minuscule materiaaldeeltjes, dampen die bij elke markering vrijkomen zijn nauwelijks zichtbaar, maar om ze dan maar ongemoeid te laten? Daarvoor zijn de gezondheidsrisico’s voor de operator te groot.

Heeft jullie bedrijf een of meerdere lasermarkeersystemen? Combineer ze met een extractie- en filtratiesysteem. Dat zuivert de lucht. Beschermt de operator. En verlengt bovendien de levensduur van het markeersysteem. Met de extractie- en filtratiesystemen van Panasonic draag je bij aan een schone en veilige werkomgeving. Zéker wanneer je de stof- en deeltjesfilters in de systemen tijdig vervangt.

Veilig en gezond werken is niet iets voor erbij. Het zorgt voor rust, voor het besef dat iedereen weet waar hij aan toe is. Dat werkt prettig – en daarmee wel zo efficiënt. Het is dan ook dat veilig werken dat in onze online klanttraining over lasermarkeren mede aan bod komt. Benieuwd wat je van die training nog meer kunt verwachten? Lees snel verder.

Team Panasonic Industry

 

Hèt moment voor jullie klanttraining.

Wil jij je kennis van lasermarkeren verdiepen? Wellicht is daarvoor nu, in een tijd waarin digitaal (thuis)werken de boventoon voert, het juiste moment. Met onze online klanttraining over lasermarkeren praten we je bij over wat jij specifiek weten wilt. Op maat voor jullie organisatie, waarbij alle onderdelen van de training samen één dag omvatten.
Live vanuit het lab
Onze online klanttraining behandelt allereerst de principes van het lasermarkeren. Vanuit onze lab-opstelling tonen we je digitaal de techniek en bijbehorende resultaten. Uiteraard geven we aandacht aan de veiligheidsrisico’s, classificaties van systemen en te nemen maatregelen. Ook gaan we in op de features van onze fiber- en CO2-lasersystemen, zetten we de kenmerken van beide varianten uiteen en geven we je zo zicht op welke toepassing je het beste wanneer kunt inzetten.

Specifiek voor jullie bedrijf
Naast de overview qua hardware gaat de training in op de software van het lasermarkeersysteem. Datamatrix coderingen, laseren van logo’s, 3D-markering: je hoort en ziet de tips voor de juiste set-up, en ontdekt daarnaast via de training wat nodig is voor optimaal onderhoud. Denk hierbij onder andere aan onze filter- en extractiesystemen, die de lucht zuiveren en daarmee de levensduur van het markeersysteem verlengen.

Meer weten?
Onze online training over lasermarkeren wordt toegespitst op jullie organisatie. Tijdens en aan het eind van de training is er dan ook voldoende ruimte om in te gaan op jullie specifieke toepassingen. Wil je meer weten over de inhoud van de training en hoe wij die aanpassen aan jullie bedrijf? Stuur een mail naar Ronald van Seters of bel: +31-(0)499-37 27 27.