Industry 4.0 concreet maken

I 4.0

Termen zoals Industrial Internet of Things of Industry 4.0 komen al jaren terug in de industrie en iedereen heeft er een andere interpretatie van. Volgens sommigen draait het vooral om zelflerende software-algoritmes, terwijl anderen nadrukkelijk wijzen op vernieuwende productiemethodes of onderscheidende businessmodellen. De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden maar één ding is zeker: op de World of Automation máken vele exposanten Industry 4.0 concreet.

Bezoekers van de World of Automation kunnen zich in de registratiemodule aanmelden voor de ‘IoT – Industrie 4.0 Tour’. Een tiental exposanten van de World of Automation hebben een specifieke pitch voor de bezoekers waarin een concrete technologie of juist visie op het thema wordt gepresenteerd.

Industrie 4.0 Tour

De bedrijven waar u langs kunt gaan voor de ‘IoT – Industrie 4.0 Tour’ zijn: ALTHERIS Sensors & Controls B.V., Keller Meettechniek B.V., Objective International, Phoenix Contact B.V., Prodek Automation Products, Reditech Engineering B.V., Sick B.V., Turck B.V. en WAGO Nederland B.V.. Samen zorgen ze ervoor dat u na uw bezoek aan de World of Automation met nieuwe ideeën in de praktijk aan de slag kunt.

Meld u zich nu alvast aan voor een bezoek  of reserveer de data in uw agenda.