Industry 4.0 voordelen zijn nu te bereiken


Door de digitalisering en connectiviteit zijn er nieuwe kansen in effectiviteit en efficiency te bereiken met moderne instrumentatie, machineveiligheid en concrete demonstraties van Industry 4.0 technologie. De honderd exposanten in de World of Automation bieden sterke kennisoverdracht en concrete mogelijkheden, om uw industrie te verbeteren. Exciting technology projecten, zoals de Hyperloop en de precision room van ASML, bieden u extra inspiratie voor vernieuwingen. U kunt de World of Automation gratis bezoeken.

De tours maken kennis zeer praktisch. Op de stands van de betrokken exposanten krijgt u inzicht in de engineering, technologie en systemen die beschikbaar zijn. Tijdens de tour gaat u van de cloud naar ERP, MES en de productielijn. De Industry 4.0 demonstratie tour is een typisch voorbeeld van informatie, die niet via een zoektocht op internet te realiseren is. Zo is er veel op de beursvloer te zien.

Ook rond de thema’s machineveiligheid en instrumentatie zijn tours voorbereid. Daarnaast biedt het Robotica Paviljoen concrete demonstraties en deskundigheid voor verbeteringen in uw productieproces. De aanvullende kennis naar elektronica en aandrijftechniek bevindt zich in de aangrenzende beurshallen.

U kunt zich ook nog aanmelden voor het seminar ‘Approach to achieve Industrie 4.0 and Smart Industry’. Arnold Stokking van TNO Industry illustreert de mogelijkheden van de fieldlabs Digital Factory en Smart Dairy Farming. Evelien Bras van Thales Nederland gaat dieper in op Extended Product Life Cycle Management en cyber security.

De presentatie van Pia Gausemeier van Miele Duitsland laat dan concreet zien hoe een reeks aan projecten opgezet en gerealiseerd is in de Duitse fabrieken. Dit is een prachtig industrieel voorbeeld van simpele verbeterstappen tot krachtige modellen voor het benutten van volledige connectiviteit.

Bij de bezoekersregistratie voor de World of Automation kunt u zich aanmelden voor de projecten.