Inschrijving Beursprojecten WoTS 2018

Inschrijving Beursprojecten WoTS 2018

Door: FHI Digitale Service

Tijdens de WoTS 2018 worden er door de branche Industriële Automatisering samen met de deelnemende bedrijven drie beursprojecten georganiseerd om de bezoeker gericht te informeren over actuele ontwikkelingen. Herkent u zich in 1 of meerdere thema's, en wilt u graag aansluiten bij het project? Neem dan contact op met de desbetreffende projectmanager of bel: 033-465 75 07.

 

IoT / Industrie 4.0 tour

Binnen de industrie kunnen we niet meer zonder connectiviteit. Componenten vertellen hoeveel ze maken, wat hun status is en welke onderdelen er aan vervanging toe zijn. Meer en meer wordt de intelligentie naar het instrument gebracht, dusdanig dat de instrumenten met elkaar kunnen communiceren. Op de WoTS zullen we IoT / Industrie 4.0 tastbaar maken door middel van een route over de beursvloer. Ieder deelnemend bedrijf aan de tour zal een concreet aspect van IoT toelichten door middel van een pitch of demo. Voorafgaand aan de beurs, wordt er een promofilm geproduceerd met een korte toelichting op het thema ‘IoT – Industrie 4.0’ die gebruikt wordt in de bezoekerswerving. Naast de demotour, wordt er een seminarprogramma georganiseerd waarin eindgebruikers concrete voorbeelden uit de praktijk presenteren. Dit seminar vindt plaats op 5 oktober in de Marijkezaal. Deze zaal is toegankelijk via de beursvloer (Hal 8). Voor een optimaal resultaat is er ruimte voor max. 10 bedrijven om deel te nemen aan de tour. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De kosten voor deelname zijn:  750,- euro. Klik hier voor het inschrijfformulier. De deelnemers bijeenkomst voor IoT / Industrie 4.0 vindt plaats op een nader te bepalen moment. Het overleg van di. 13 maart, 15.00 - 17.00 bij FHI in Leusden is geannuleerd. Voor vragen of meer informatie, kunt u contact opnemen met Petra Kortenoeven: petra@fhi.nl / 033-4657507.   (Mediapartners: Process Control en Automatie)  

Geld verdienen met machinebouw

Er is veel gaande binnen de machinebouwer, maar uiteindelijk gaat het er om dat er een machine wordt afgeleverd waar geld verdiend mee kan worden. Dat geldt zowel voor de eindgebruiker als de machinebouwer, maar hoe? Een veelvoud aan onderwerpen speelt hierbij een rol: procesoptimalisatie, uitval, de voorspelbaarheid van onderhoud, data analyse en de effectieve inzet van dashboards. Tijdens een tour over de beursvloer, kunnen deelnemende bedrijven de bezoekers op de stand meer inzicht geven in hun oplossing om geld te verdienen met machinebouw. Naast de tour wordt er een seminar georganiseerd waarin eindgebruikers voorbeelden toelichten uit hun eigen praktijk (donderdag 4 oktober, Marijkezaal in Hal 8). Er is ruimte voor max. 10 bedrijven om deel te nemen aan de tour. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De kosten voor deelname zijn:  750,- euro. Klik hier voor het inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie, kunt u contact opnemen met Petra Kortenoeven: petra@fhi.nl / 033-4657507. (Mediapartner: Automatie)  

Instrumentatie en analyse multivendor 3D VR Plant

Om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van instrumentatie en analyse op een aansprekende manier zichtbaar te maken voor de bezoeker, wordt er samen met STC en VR Owl een virtuele multivendor plant ontwikkeld. Bezoekers aan de WoTS kunnen deze virtuele 3D plant ervaren op een speciale stand op de beursvloer van World of Automation. De instrumenten van de deelnemende bedrijven zijn geïntegreerd in deze plant. Op de stand is de informatie van de deelnemende bedrijven zichtbaar. Voor de technische informatie over de instrumenten, worden bezoekers doorverwezen naar de desbetreffende stands. Een 2D versie van de virtuele plant zal in de bezoekerswerving voorafgaand aan de WoTS ingezet worden. Naast de virtuele installatie, wordt er een seminar georganiseerd waarin een aantal eindgebruikers de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van analyse en instrumentatie presenteren. Ook bij dit project, is er ruimte voor maximaal 10 deelnemende bedrijven. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De kosten voor deelname zijn:  1250,- euro. Klik hier voor het inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie, kunt u contact opnemen met Susanne van Boxtel: Susanne@fhi.nl / 033-4657507. (Mediapartner: Automatie)