Inschrijving (online) kennisevents gestart

Inschrijving (online) kennisevents gestart Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In 2021 organiseert FHI Industriële Automatisering  weer verschillende (online) kennisevents om onze leden  in contact te brengen met nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast bouwen we aan een kennisbank op de website van FHI waar de replays van webinars, interviews en artikelen 24/7 terug te vinden zijn voor geïnteresseerden. Dit biedt nog meer exposure voor de deelnemers.

De inschrijving voor de volgende online kennisdagen is gestart. Schrijf je snel in om deel te kunnen nemen met een eigen webinar en zichtbaar te zijn in de bezoekerswerving.

------------------------------------------------------
Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van…
di. 4 maart en 3 andere dagen in 2021

Bij de leden van FHI is niet alleen veel technisch specialistische kennis aanwezig, maar ook een schat aan ervaring. Met terugkerende Instrumentatie & Analyse themadagen willen we in 2021 de eindgebruiker een stuk verder helpen. Praktische kennis en kunde op het gebied van flow, druk, niveau en temperatuur voor de engineer & operator de vloer waar hij/zij meteen mee aan de slag kan. 

Deelnameformulier
Meer informatie

------------------------------------------------------
Paneelbouw online kennisdag
9 maart

Een dag over het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Waarbij zaken worden besproken als warmtehuishouding, materiaalkeuze, EMC problematiek, veiligheid en de daarbij geldende normeringen en richtlijnen. Daarnaast zullen duurzaamheid, energiebesparing en de rol van IIoT aan bod komen. Al met al een dag waarbij de paneelbouwer in Benelux zich kan laten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen.  

Deelnameformulier

------------------------------------------------------

Industrial Ethernet online kennisdagen
23-25 maart

Door de verregaande automatisering en digitalisering van de industrie is de betrouwbaarheid, flexibiliteit en compatibiliteit van het netwerk steeds belangrijker. Maar hoe maak je de juiste keuze in het grote aanbod aan kabels, instrumenten, protocollen en oplossingen. En welke mogelijkheden bieden nieuwe netwerktechnologieën? 

Deelnameformulier
Meer informatie

------------------------------------------------------
Industriële veiligheid
21-22 april

Fysieke veiligheid is zowel in de maak- als de procesindustrie een belangrijk thema. Niet alleen omdat de mens het kapitaal is van het bedrijf, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn. Voor de procesindustrie speelt explosieveiligheid een belangrijke rol, waarbij in de maakindustrie de machineveiligheid voorop staat. Daarnaast speelt er op beide vlakken de mate van aansprakelijkheid en regelgeving.

Deelnameformulier
Meer informatie

------------------------------------------------------
Eventkalender FHI Industriële Automatisering 2021
Naast de bovenstaande titels, organiseren we in 2021 de volgende kennisevents. In eerste instantie online, maar zodra de situatie het toelaat graag weer op locatie. Heb je nu al vragen of ben je geinteresseerd in deelname, mail dan naar: susanne@fhi.nl

 

1 februari    MarketingMondag. How To: Webinars (gratis voor FHI leden)
3 juni Waterstof themadag
22-23 juni Predictive Maintenance online kennisweek
28-30 september Electronics & Applications+ (IoT, Energie, 5G, Connectivity)
12 oktober Industrial Cyber Security
9 november PROFIdag / week (PROFIBUS, PROFINET & IO-Link)
18 november Food & Beverage
2 december Machinebouw event