Inspringen op datalogging

Inspringen op datalogging Door: Panasonic Industry

Onze klant Crest Dutch Machinery aan het woord

Wat is de scope, wat wil de klant? Het zijn die vragen die ervoor zorgen dat geen project hetzelfde is. Zo weten ze ook bij Crest Dutch Machinery. Het bedrijf uit Raalte is gespecialiseerd in lamineeroplossingen, met machines voor veelal industriële toepassingen. Een modulaire aanpak vormt telkens de basis, aangevuld met het nodige maatwerk. Ook waar het gaat om complete lijnen voor de productie van kentekenplaten.

Inspringen op datalogging

Zo’n kentekenlijn zit behoorlijk geavanceerd in elkaar. Juist daarom is het voor Crest prettig dat het bij bij een project meer vooraan staat. Dat het tijdig kan meedenken. En bijsturen bovendien, zeker nu bij klanten de behoefte aan datalogging groeit en groeit. Het is aan Crest om daarop in te springen. En daarbij te overleggen met een partner als Panasonic Industry, dat voor Crest al heel wat lijnen mee voorzag van een lasercodeer- en visionsysteem. Maar om te stellen dat een nieuw project slechts een herhaling van zetten is? Dat toch allerminst. 

Omdat het altijd beter kan

Lees in onze klantspecial over Crest Dutch Machinery hoe het bedrijf erin slaagt om te blijven voldoen aan een veranderende klantvraag. En dat met telkens een Untiring Effort for Improvement, zoals die ook deel uitmaakt van Panasonics zeven principes. Samen toewerken naar de oplossing. Samen op zoek en testen, met voor iedereen de ruimte om optimaal het eigen werk te doen: het is de basis van elk resultaat.

 

Team Panasonic Industry