Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van...

Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van... Door: FHI

Wekelijks loopt de engineer of technisch manager tegen problemen en vraagstukken aan waar een oplossing voor gezocht dient te worden. En het liefst zo snel mogelijk. Tegelijkertijd zien we een ontwikkeling in de markt waarbij technisch expertise bij de eindgebruiker steeds schaarser wordt. 

Met de Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van…” spelen we hierop in. Bij de leden van FHI is niet alleen veel technisch specialistische kennis aanwezig, maar ook een schat aan ervaring. Met terugkerende online kennissessies willen we in 2021 de eindgebruiker een stuk verder te helpenPraktische kennis en kunde voor de man en vrouw op de vloer waar hij/zij meteen mee aan de slag kan. 

De kennis zullen we achteraf verwerken in de FHI online kennisbank, zodat hij of zij dit later nog eens kan raadplegen. Een omgeving op de website van FHI waar alle kennissessies en content verzameld wordt en 24/7 beschikbaar is. Voor uw organisatie een ultieme mogelijkheid om zich voor jaren te onderscheiden als specialist op een bepaald vakgebied.

De dagen zijn ingedeeld in de vier meetprincipes flow, druk, niveau en temperatuurDaarbinnen is ruimte om verschillende praktijkvraagstukken te behandelen. Per meetprincipe zijn er minimaal drie deelnemers nodig. De data worden samen met de deelnemers vastgesteld. De eerste themadag is echter al gepland op do. 4 maart. 

Voor de invulling met praktijkvraagstukken kunt u denken aan:  

* gedrag van instrumentatie onder zware of specifieke omstandigheden zoals cryogene temperaturen
* veel voorkomende storingen in het veld
* de basis van bepaalde meetoplossingen
inline analysemethoden 

Het is ook mogelijk om een suggestie te doen voor een ander hoofdthema op het inschrijfformulier van de themadagen. 

De kosten voor deelname bedragen € 995,- (FHI-leden) of € 1.495,- (niet-leden).
Hiervoor verzorg je een eigen webinar van 30 min. incl. het gebruik van polls en interactie met de bezoeker. Daarnaast ontvang je de bezoekersdatabase van het specifieke thema en wordt je naam en logo vermeld in de communicatie rondom de themadagen. Klik hier voor het deelnameformulier.

Sponsorship
Naast deelname met een webinar, is het ook mogelijk om als sponsor aan te sluiten. U organiseert dan geen webinar sessie, maar wordt wel meegenomen in de communicatie rondom de themadagen.

Wat houdt sponsoring in:

  • Logovermelding op event webpagina/website
  • Logovermelding in nieuwsbrieven
  • Logovermelding op wachtscherm van webinars

De kosten voor sponsoring bedragen € 495,- (FHI-leden) of 995,- (niet-leden).

Klik hier voor het deelname formulier aan de “Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van…” met een webinar of als sponsor. Heeft u vragen, dan kunt u contact met Susanne van Boxtel: susanne@fh.nl of 06-26849865.