Integreer uw instrument in de Virtual Reality-installatie


Als exposant van de World of Automation heeft u meerdere keuzes om uw marketingactiviteiten op toe te spitsen. Als uw bedrijf bijvoorbeeld instrumentatie of procesapparatuur levert kunt u profiteren van de virtuele multi-vendor plant.

Speciaal voor de World of (Process) Automation wordt er een virtuele procesinstallatie gezamenlijk ontwikkeld met STC, VR Owl en een tiental instrumentenleveranciers. Wilt u als exposant uw instrument in dit Virtual Reality (VR)-platform integreren? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

VR-stand op de beursvloer

Bezoekers gaan naar de stand op de beursvloer van World of Automation en ervaren zelf in VR 3D de nieuwste instrumenten en hun onderscheidende functie. Bijkomend voordeel is dat u tegelijkertijd kennis maakt met de mogelijkheden van VR voor uw eigen werkomgeving.

Het aantal deelnemende bedrijven aan dit project is minimaal 8 en maximaal 10. De deelnamekosten bedragen € 1.250,-. Op dit moment zijn de volgende bedrijven ingeschreven voor dit project: Badotherm, Elscolab, EMAC, Kobolt, U-F-M en Vierpool. Als u interesse heeft stuur dan een bericht naar Susanne van Boxtel.

Naast de virtuele installatie wordt er een seminar georganiseerd waarin een aantal eindgebruikers de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van analyse en instrumentatie presenteert.