JetMove-108: de nieuwe kleine krachtpatser

JetMove-108: de nieuwe kleine krachtpatser Door: Vierpool

De JetMove-108 van Jetter is een nieuwe kleine servoregelaar die speciaal ontwikkeld is voor het spanningsbereik van 12 tot 48 VDC ontwikkeld. Bij een nominale stroom van 8 A kan deze regelaar een vermogen van 384W leveren.

Door de zeer compacte bouwvorm (HxBxD = 136x26x96mm) is deze regelaar een uitkomst voor toepassingen waarbij weinig inbouwruimte beschikbaar is. Met de JetMove 108 kunnen alle gangbare motorvarianten zoals Servomotoren, directe aandrijvingen, 2- en 3-Fasen stappenmotoren, Asynchrone motoren of DC Motoren worden aangestuurd. Vanwege de transparante koppeling met de JetControl besturingen is er geen aparte software nodig om de regelaar in bedrijf te nemen. Daarnaast ondersteunt de JetMove 108 ook diverse technologische- en speciaalfuncties, zoals dynamisch omschakelbare tabellen, positie- en snelheidssynchronisatie, wikkelfunctie en een vliegende zaagfunctie. Toepassingen voor dit multitalent zijn te vinden in alle sectoren van de machinebouw.

Voor aanvullende informatie over bovengenoemde toepassing, neem gerust telefonisch contact met ons op, Verkoop Binnendienst (Sales), tel: 0346 - 594 555.