Klaar voor de toekomst met RFID geïntegreerde systemen


“From Supply Chain to Value Chain warehouses”

Auto ID is een belangrijk element als het gaat over de automatisering van de samenleving. We horen er over in de media en kunnen er ook allemaal wat van vinden, maar het feit blijft dat het in volle gang is. De processen die kunnen worden geautomatiseerd, zullen in de nabije toekomst ook worden geautomatiseerd. Hier spelen factoren als de verhoging van de productiviteit, volledige reproduceerbaarheid van het proces, honderd procent traceerbaarheid van de producten en vermindering van uitval, schade en veiligheid een rol.

Geautomatiseerde magazijnen
Meer en meer lees je over de inzet van AGV’s en volledig geautomatiseerde magazijnen. Dit alles om het proces dusdanig in te richten dat er zeer flexibel omgegaan kan worden met levertijden en klantvragen. 24/7 uitleveren op de tijd dat de klant het wenst is waarschijnlijk nu nog toekomstmuziek. Niet alleen het geautomatiseerde magazijnproces maar in de toekomst ook geautomatiseerd distributieproces komt steeds dichterbij. Want dat is wat de klant van tegenwoordig van ons verlangt.

Plenair spreker Sandra SlavinecBusiness Development & Innovation Manager AutoID of ivii GmbH – KNAPP Group komt op het Auto ID event vertellen over hun magazijnoplossing, waarin zij shuttle systemen combineren met visual oplossigen en RFID om met de integratie van deze systemen klaar te zijn voor de toekomst.

Het volledige programma kunt u hier vinden. U kunt zich via deze link aanmelden voor een bezoek aan het Auto ID event.