Kleuren LED verlichting voor uw machine

Kleuren LED verlichting voor uw machine Door: Vierpool

De Duitse producent van machine LED verlichting, Sangel, heeft nu ook kleuren LED verlichting aan haar programma toegevoegd.

In deze uitvoering zit naast de standaard rood, geel & rood ook een witte led. Dit noemen ze de RGBW uitvoering. Met deze uitvoering kunt u 7 verschillende kleuren weergeven. U kunt deze 7 kleuren gebruiken voor het weergeven van een aparte status van uw machine, doordat er 4 verschillende kleuren LED`s zijn ingebouwd en door deze apart of tegelijkertijd aan te zetten

De kleuren zijn te kiezen door de ingangen op de unit aan te sturen of juiste een combinatie te maken. Zo kan de gebruiker door de kleur keuze aangeven of een machine in storing is of een andere status heeft. En doordat er gekozen is om ook een witte LED in de verlichting te plaatsen, is de kleurweergave bij storingen ook gewaarborgd. Wat het betekent om in uw machine ook echt wit licht te hebben, kunt u hier lezen.

PDF: Sangel kleuren LED-verlichting

Meer weten, of een afspraak maken voor een demonstratie? Onze afdeling Verkoop staat u graag te woord via tel. 0346-594555.