MODELEC Event - NIS2 en CRA praktische invulling vanuit de techniek

MODELEC Event - NIS2 en CRA praktische invulling vanuit de techniek Door: MODELEC Data-Industrie B.V.

Weet jij net als velen onderhand wel wat NIS2 algemeen betekent en wat erin staat? Ben jij ook toe aan de volgende stap? Meld je aan voor ons technisch kennisevent met aandacht voor praktische NIS2/CRA aanpak gebaseerd op use-cases.

Kom op dinsdag 18 juni 2024 naar het ROVC TechCenter in Ede voor ons technisch OT-cybersecurity kennis event. Ben jij OT-netwerk engineer/-beheerder, OT-security engineer, -architect of geïnteresseerd in OT-security, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan ons event.

Dit event wordt gegeven door toegewijde OT-cybersecurity experts vóór de vakspecialist zoals jij!

Ik meld me aan

 

 

 

Cybersecurity wet- en regelgeving als NIS2 en CRA zijn een feit.
Hoe vertaal je deze naar een praktische en brede (gehele) aanpak in je OT-domein? In onze technische kennissessie geen aandacht en tijd voor algemene NIS2/CRA-informatie, maar we geven met een aantal use cases hier handen en voeten aan. Onze praktische benaderingen en demonstraties, die voor jou belangrijk zijn in jouw OT-omgeving.

We doen dit met aanvullende technische security-maatregelen zoals IDS/IPS-oplossingen. En ervaar de toegevoegde waarde van IEC62443 SL2 gecertificeerde netwerkoplossingen. Als system integrator en als eindgebruiker heb je hiermee een veilige netwerkoplossing voor de gehele product lifecycle (eisen uit de CRA).

Demonstraties
Maak in persoon onze demonstraties mee. We nemen je mee in netwerk hardening met de focus op IEC62443 en securitylevels. Verder Logging & Monitoring (visibility), malware scanning, patchmanagement & OT-microsegmentatie. Allemaal zaken die bijdragen aan een beter Lifecycle management voor je gehele OT-domein.

Meld je aan voor ons event. En laten we samen naar jouw volgende stap binnen NIS2 en CRA kijken.

 

 

Datum: dinsdag 18 juni 2024

Locatie: Opleidingscentrum ROVC in Ede

Goed om te weten
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Grijp je kans, meld je voor dit event aan!