Monsternamesystemen bewaken kwaliteit product

Monsternamesystemen bewaken kwaliteit product Door: SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

De industriële monsternamesystemen van SAMSON PFEIFFER bewaken en verifiëren de kwaliteit van het product.

Toepassingsgebieden
Monsternamesystemen zet men in voor inspectie van grondstoffen, controle van processen of wanneer men referentiemonsters nodig heeft. Met serie 27 biedt SAMSON producten voor verschillende methoden van bemonstering, zoals handmatige of automatische bediening voor zowel onschadelijke als kritische media onder  lage en hoge drukken. De systemen kan men zowel horizontaal als verticaal installeren.

Representatieve monsters
Representatieve monsters neemt men door het ventiel direct in de pijpleiding te installeren. Het is niet nodig om het ventiel te spoelen voor het nemen van een nieuw monster of om het daarna af te tappen. De kans op overlopen is nihil, omdat men een vaste hoeveelheid van het monster per tijdsinterval neemt.

Kenmerken
De monsternamesystemen van SAMSON kenmerken zich door:

  • Directe montage in de leiding of op de tank.
  • Robuuste constructies, gelijk aan piping class.
  • Gesloten bemonstering, zonder lekkage of emissie.
  • Handbediening met veerretourhendels

Eén SAMSON
SAMSON PFEIFFER sluit sinds 1995 perfect aan op het productportfolio van AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX, VDH PRODUCTS en VETEC. Deze producten zorgen er samen voor dat SAMSON een zeer breed programma aan regelventielen voor de meest uiteenlopende industriële processen biedt.