PPA event 2022 duikt in op actuele vraagstukken in de productie- en procesindustrie

PPA event 2022 duikt in op actuele vraagstukken in de productie- en procesindustrie Door: FHI federatie van technologiebranches

In een ook voor de industrie uiterst uitdagende tijd organiseert FHI op dinsdag 24 mei het Productie- en Procesautomatiseringsevent 2022 (PPA). Thema’s die door de diverse sprekers worden aangesneden zijn onder andere Industrie 4.0, Industrial Internet of Things en cyber security.

De 2022-editie van PPA wordt geopend met een keynote van niemand minder dan Jacco Opmeer van Shell Global Solutions. Hij is nauw betrokken bij de werkgroep Open Process Automation en vertelt over welke oplossingen voorhanden zijn in een steeds complexere wereld.

Een andere uiterst interessante lezing komt van Paul Cobben van KPN. Hij vertelt over de ‘wireless factory’, waarin 5G-technologie een sleutelrol speelt. Hoe kun je technologie als 5G inzetten voor zaken als robotica en het toepassen van kunstmatige intelligentie in de productie- en procesindustrie?

Het plenaire programma verloopt tijdens het PPA 2022 event over drie schijven. Tal van exposanten zullen ingaan op onderwerken als Industrie 4.0, verduurzaming van de procesindustrie en predictive maintenance.

Bent u getriggerd door deze onderwerpen? En wilt u PPA 2022 kosteloos bezoeken? Schrijf u nu in.