Routeco Netherlands bekroond met EMEA Distributeur van het jaar door Rockwell Automation tijdens het PartnerNetwork Conference EMEA 2022 Event

Routeco Netherlands bekroond met EMEA Distributeur van het jaar door Rockwell Automation tijdens het PartnerNetwork Conference EMEA 2022 Event Door: Routeco B.V.

Erkenning versterkt de inspanningen om het marktaandeel te vergroten door promotie, verkoop en installatie van geavanceerde gedigitaliseerde technologie. 

Routeco Netherlands, exclusief value added distributeur van Rockwell Automation in Nederland, heeft aangekondigd dat het door Rockwell Automation tijdens haar PartnerNetwork Conference EMEA Event is erkend als distributeur van het jaar

De onderscheiding - van 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie - is een erkenning voor bedrijfsprestaties, groei, klantloyaliteit en algehele bedrijfsvoering.  

Luc op den Buijsch, Country Director Routeco Netherlands: "Deze prijs weerspiegelt al ons harde werk in het afgelopen fiscale jaar. Het is fantastisch om geëerd te worden voor de inspanningen van ons team en we kijken er echt naar uit om onze capaciteiten, portfolio en klantbereik uit te breiden in 2022 en daarna." 

Christian Reuter, Regional Vice President Market Access EMEA, bij Rockwell Automation legt uit: "De afgelopen 24 maanden hebben duidelijk gemaakt hoe partnerschappen en persoonlijke wederzijdse ondersteuning echt het verschil hebben gemaakt en nu essentieel blijken te zijn voor toekomstig succes. Het was geweldig om zoveel van onze partnerbedrijven te zien op het virtuele evenement van dit jaar, waar we allemaal het thema 'Better Together' grondig hebben omarmd." 

Als u meer wilt weten over het PartnerNetwork van Rockwell Automation, ga dan naar https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/partnernetwork.html 
 

  • Over Routeco

Routeco werd opgericht in 1978 en is een private onderneming. Sinds 2014 is het bedrijf onderdeel van Sonepar, een van de wereldleiders in de distributie van elektrische producten. Routeco opereert als een aparte business unit binnen Sonepar Northern Europe. Sinds 1978 heeft Routeco zichzelf ontwikkeld als een van de leidende distributeurs van industriёle automatiserings- en besturingsproducten. Na een indrukwekkende periode met aanhoudende groei heeft Routeco in Groot-Britanniё een omvangrijk netwerk van saleskantoren ontwikkeld met zo’n 250 personeelsleden.

Het bedrijf is gegroeid door zich te focussen op het leveren van de allerbeste producten van toonaangevende, wereldwijde producenten in combinatie met een hele range aan additionele, value-added diensten. In 1998 werd Routeco GmbH opgericht om de Oostenrijkse markt te kunnen voorzien van producten voor industriёle besturing, automatisering en procestechnologie. Vergelijkbare activiteiten gingen in 2013 in Nederland van start. Vanaf april 2020 bedient Routeco ook de Belgische en Luxemburgse markt. 

www.routeco.nl

  • Over het Rockwell Automation PartnerNetwork™ 

Rockwell Automation gelooft dat we samen beter zijn - en wij doen ons deel door het leveren van een uitgebreid, wereldwijd partnerecosysteem van marktleidende technologie, superieure ondersteuning en diensten, en een geïntegreerde en gestroomlijnde benadering van het bedrijfsleven. Slaag op internationale schaal door gebruik te maken van de breedte van ons netwerk van innovatieve technologieën en diensten die geen enkele leverancier alleen kan leveren. Voor meer informatie over hoe het PartnerNetwork™ helpt om de waarde van The Connected Enterprise te leveren, gaat u naar PartnerNetwork Program. 
 

  • Over Rockwell Automation 

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), is een wereldwijde leider in industriële automatisering en digitale transformatie. Wij verbinden de verbeelding van mensen met het potentieel van technologie om uit te breiden wat menselijkerwijs mogelijk is, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Met het hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin, heeft Rockwell Automation ongeveer 24.500 probleemoplossers in dienst die zich inzetten voor onze klanten in meer dan 100 landen. Ga naar www.rockwellautomation.com voor meer informatie over hoe wij The Connected Enterprise in alle industriële ondernemingen tot leven brengen.