SAM VALVE MANAGEMENT: dé oplossing voor intelligente ventieldiagnose

SAM VALVE MANAGEMENT: dé oplossing voor intelligente ventieldiagnose Door: SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON biedt een nieuw “alles-in-één”-pakket aan op het gebied van intelligente ventieldiagnose: SAM VALVE MANAGEMENT. Deze webgebaseerde tool combineert slimme regelventielen met een intelligente systeemoplossing en lage onderhoudskosten.

Compleet overzicht
SAM VALVE MANAGEMENT biedt een compleet overzicht van alle aangesloten regelventielen, die zijn uitgerust met slimme SAMSON klepstandstellers. Het duidelijk gestructureerde dashboard geeft relevante, operationele en diagnostische parameters weer. Storingen worden vroegtijdig gedetecteerd en het voorspellend onderhoud is gebaseerd op algoritmes.

Voordelen
SAM VALVE MANAGEMENT …
• minimaliseert ongeplande stilstand van installaties;
• biedt een overzicht van de gezondheidsstatus van de ventielen in de fabriek;
• biedt maatwerk, zoals statusrapporten met aandacht voor de wensen van de klant;
• is webgebaseerd en daardoor overal 24/7 toegankelijk;
• archiveert alle relevante diagnostische gegevens;
• biedt uitgebreide diagnostische functies.

Marktsegmenten
Deze tool is te gebruiken in alle marktsegmenten zoals (petro-)chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Eén SAMSON
SAM VALVE MANAGEMENT is onderdeel van SAM DIGITAL, de digitale productlijn van SAMSON. Het biedt een goede aanvulling op het productportfolio van AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, RINGO, SED, STARLINE, UBIX, PRECOGNIZE, VDH PRODUCTS en VETEC. Daarmee levert SAMSON een zeer breed programma aan regelventielen en digitale oplossingen voor de meest uiteenlopende industriële processen.