TMZ Dual PC-programmeerbare MODBUS temperatuurzender

TMZ Dual PC-programmeerbare MODBUS temperatuurzender Door: Moore Industries Europe Inc.

Moore Industries 'nieuwe TMZ Dual (2TPRG) pc-programmeerbare MODBUS temperatuurtransmitter waarmee gebruikers de dichtheid kunnen verhogen en de kosten kunnen verlagen met dubbele RTD-, thermokoppel-, mV-, weerstand- of potentiometer-ingangen door de temperatuur te verdubbelen bewakingsmogelijkheden in een enkele unit. De twee onafhankelijke sensoringangen van de Dual TMZ kunnen eenvoudig worden geconfigureerd met behulp van de gratis configuratiesoftware die kan worden gedownload van de website van Moore Industries. De gegevens van beide sensoren zijn beschikbaar op de MODBUS-uitgang, zodat de host de gegevens kan gebruiken voor gemiddelde, differentiële of sensorback-up.

 

Maximaal 32 (zonder repeaters) TMZ's of TMZ Duals kunnen multi-droped aangesloten zijn op een enkele low-cost communicatieverbinding, waardoor er geen speciale kabel voor elk signaal nodig is. De TMZ Dual biedt een hogere sensordichtheid en levert nog meer besparingen op kosten voor installatie, kabel, leidingen, verbindingen en draadgoten.

 

Zowel de TMZ- als de TMZ Dual-functie biedt stabiliteit op lange termijn (5 jaar), 20-bits ingangsresolutie, isolatie en RFI / EMI-bescherming. Aangezien de meting als een digitaal signaal aan uw besturingssysteem aangeboden, is de uitgangfout die door een traditionele analoge zender wordt geproduceerd, geëlimineerd.

 

Bekijk de video:

http://www.miinet.com/ProductInformation/InterfaceSolutionVideoLibrary.aspx?vid=74&video=TMZ%20MODBUS%20Transmitter%20Reduces%20Wiring%20and%20Installation%20Costs